Článek 2 min
1.4. 2024

Kanceláře v novém kabátě

Závěr roku 2023 se u nás nesl, krom klasického pracovního nasazení, také ve znamení zkrášlování našich kancelářských prostor na Gočárově třídě v Hradci Králové. Pojďte nahlédnout!

Důležitost kanceláří

V dnešní době “homeofficů” se pro mnohé vytrácí smysl využití kanceláře. Je přeci neefektivní někam chodit, když mohu pracovat z domu, či se připojit online. Kancelářské prostory tak mnozí dnes využívají pouze jako nutné shromaždiště při poradách. Dle nás je však oddělení pracovního prostoru od toho “domácího” velmi důležitá věc. Důležitá proto, aby naše tělo jasně vědělo, kde má odpočívat a kde naopak pracovat. Pokud se totiž v tom samém prostoru snažíme o oboje, přestáváme být při práci efektivní a při odpočinku dostatečně zklidnění, neboť vlastně podvědomě nevíme k čemu nám daný prostor slouží.

Kancelář je pro kvalitu naší práce velmi důležitým místem. Naše práce však není jen o sezení za monitorem, ale zejména o jednání s dalšími lidmi, našimi klienty. Tedy nezařizujeme prostory pouze pro sebe. Chtěli jsme vytvořit prostředí, kde se my i klienti budou cítit bezpečně, příjemně a v klidu. Témata, která řešíme jdou totiž mnohdy do hloubky i v osobní rovině a sami si představte, jak byste na toto byli naladěni v prostředí, kde se necítíte dobře.

Jsme rádi, že jsou dnes naše kanceláře příjemným pracovním “pokojíčkem” jak pro nás, tak pro nové i stávající klienty. Nejvíce nás těší, když po několika jednáních zjišťujeme, že se pracovní schůzka proměnila v přátelské povídání.

Rádi vás uvidíme osobně

Doba COVIDní přinesla mnoho změn. U nás například způsobila velký vzestup online schůzek s našimi klienty. Byť má tento formát mnoho výhod, živý lidský kontakt zkrátka nenahradí ani s využitím těch nejpokročilejších technologií. Potkat se osobně, navnímat řeč těla a emoce je v mezilidské komunikaci stále důležité. Zejména u nás, kde jednou z našich nejdůležitějších činností, je řízení emocí našich investorů.

> CHCI SI PŘIJÍT POPOVÍDAT O INVESTICÍCH

Rádi vás tak v našich staronových prostorách na Gočárově třídě 1620 ve 4. patře v Hradci Králové uvidíme.


Momentky z prací

Dnes to u nás vypadá nádherně, dalo to však nějakou práci:

Autory článku
jsou zkušení investoři

Jsme Michal Zilvar a Radek Wildmann, majitelé společnosti Wizion Capital. Svým klientům spravujeme majetek v řádech milionů Kč.

Děláme skutečně nezávislé investiční poradenství. Nejsme placeni provizemi z uzavřených smluv, ale platí nás přímo klienti ze svých výdělků z investic.

Zaujalo vás toto téma?
Pojďmě se o něm pobavit

Zašlete nám kontakt a my se vám ozveme. Na schůzce probereme vše, co vás zajímá.
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním vašich osobních údajů
Pro zobrazení kontaktního formuláře povolte prosím marketingové cookies.
Z důvodu zamezení nežádoucím zprávám používáme technologii Google reCaptcha.